Produkter

Multimedia og Artikler

noProduktnummer: HR1871/70+HR2872/00

Philips Juicer + smoothie blender

Philips HR1871/70+HR2872/00

  • Veil. pris: kr 2.290,00
  • Nå kun: kr 1.495,00
  • (ink. mva)

Juiceren fra Philips Avance-serien klemmer hver eneste dråpe ut av frukten og grønnsakene, takket være konseptet med silen som er plassert opp ned. Med QuickClean-teknologien er det enklere enn noen gang å rengjøre juiceren.

 

Lag opptil 2,5 liter juice om gangen 
Takket være det nyskapende juicepressesystemet med sikten som er plassert opp ned, presser denne juiceren ut opptil 10 % mer juice. Og avhengig av hvilke typer frukt eller grønnsaker du bruker, er det mulig å lage opptil 2,5 liter juice om gangen uten at du trenger å tømme fruktkjøttbeholderen. 


Lag juice av de hardeste ingrediensene – 1000 W
Lag juice av de hardeste ingrediensene med den kraftige motoren på 1000 W 


Ingen oppskjæring på forhånd, takket være XXL-materøret
Takket være det ekstra store materøret på 80 mm kan du også presse store frukt og grønnsaker som epler, gulrøtter og sukkerroer uten å skjære dem opp på forhånd. 


QuickClean-teknologi med polert sil
Philips-juiceren er utformet for enkel rengjøring, takket være QuickClean-teknologien. Rengjøring er nå like enkelt som å skylle, takket være funksjonen for forhåndsrengjøring og den polerte QuickClean-silen. 


Funksjonen for forhåndsrengjøring skyller bort uønskede fibre
Philips-juiceren er den første sentrifugal-juiceren på markedet med funksjon for forhåndsrengjøring. Ved å helle vannet i stapperen kan du lage en vannfontene i apparatet som renser bort uønskede fibre fra lokket, og gjør silen enklere å rengjøre. 

 
Skyver enkelt bort fibre fra den glatte overflaten til silen 
Mye fruktkjøttfibre sitter fast i en standard sil, noe som gjør den vanskelig å rengjøre. Det er ikke tilfellet med den polerte QuickClean-silen til Philips-juiceren, siden alle overflatene på silen er glatte. Etter en forhåndsrengjøring kan du enkelt tørke bort de gjenværende fibrene med en standard kjøkkenbørste. Den komplette juiceren kan nå rengjøres på ett minutt. 


Alt fruktkjøttet samles på ett sted for enkel fjerning
Fruktkjøttet samles opp på det eneste riktige stedet: i fruktkjøttbeholderen til Philips-juiceren. Det betyr at du slipper å fjerne fruktkjøtt fra andre deler, for eksempel lokket. På grunn av den runde designen og de jevne overflatene uten kriker og kroker er fuktkjøttet lett tilgjengelig og beholderen mye enklere å rengjøre. 


Alle deler kan vaskes i oppvaskmaskin
Alle avtakbare deler kan vaskes i oppvaskmaskinen. 


Dryppstopp som forhindrer at juice drypper
Når dryppstoppet aktiveres, hindrer den at det drypper fra juiceren. Dryppstopptuten er svært enkelt å rengjøre, ettersom den er avtakbar og laget av materialer som kan vaskes i oppvaskmaskin. Med ett enkelt grep kan du forhindre at juice drypper og søler til benken. 


Press 10 % mer juice
Takket være det nyskapende juicepressesystemet med sil som er plassert opp ned, kan juiceren klemme hver eneste dråpe ut av frukten og grønnsakene og lage en juicefontene. Du får opptil 10 % mer juice, sammenlignet med Philips' bestselgende juicer HR1861.