Produkter

Multimedia og Artikler

noProduktnummer: LZ25-1

Panasonic LZ25TKE *SLIM modell*

Den perfekte varmepumpe der plassen er begrenset

  • kr 18.500,00
  • (ink. mva)

 PANASONIC LZ25TKE Retro Fit 249

  • Perfekt som erstatning for de eldre Panasonic-varmepumpene CKP og DKE
  • Gir behagelig varme selv ved en utetemperatur på -35 °C
  • Energiklasse A++
  • Vedlikeholdsvarme
  • Kompatibel med internettstyring

 

Panasonic LZ25TKE Retro Fit 249 – effektivitet året rundt
Panasonic LZ25TKE Retro Fit 249 gir en jevn varme gjennom hele året med sin unike energilagringsteknologi. Ved å lagre spillvarmen fra kompressoren, kan LZ25TKE avgi varme selv under avrimingssyklusen. Dette betyr at det ikke er nødvendig å slå av innendørsenheten til luftvarmepumpen når utendørsenheten avrimes.

Perfekt som utskiftingspumpe
LZs design og mål er tilpasset for å forenkle utskiftingen av eldre Panasonic-modeller. Høyden på innedelen er for eksempel den samme som på de eldre modellene CKP og DKE. Dette gjør at den nåværende plasseringen, for eksempel over ytterdøren, kan beholdes. Dette er ofte ellers ikke mulig, da høyden på dagens innedeler generelt har økt. Det er heller ikke nødvendig å skifte ut festene bak varmepumpen, og størrelsen på rørene er identisk. Det er ofte en god investering å skifte ut en 10 år gammel varmepumpe med en ny. Moderne varmepumper har en høyere energieffektivitet som er bedre for både miljøet og lommeboken. Dessuten får du på kjøpet nye praktiske funksjoner som vedlikeholdsvarme, mulighet for fjernkontroll, bedre luftrensing og timerinnstilling.

Kun 249 mm høy
Modellene i LZ-serien er perfekt ved utskifting av en 7–10 år gammel varmepumpe.

R32 kjølemiddel
Med det nye, mer effektive R32-kjølemiddelet har man kunnet utvikle Panasonic LZ25TKE Retro Fit 249 til en ekstra effektiv luftvarmepumpe med rekordhøy virkningsgrad, SCOP 5,00 og energiklasse A++.

Superstille driftsmodus og effektiv luftstrøm
Panasonic LZ25TKE Retro Fit 249 er stille selv under drift og har et støynivå på bare 18dB(A). For raskt å kunne oppnå ønsket innetemperatur, har innendørsenheten også en ekstra kraftig luftstrøm, der varmen sprer seg mer effektivt med optimal virkningsgrad.