Produkter

Multimedia og Artikler

noProduktnummer: 255

Overbygg utedel - impregnert

Penere fasasde, beskytter, bedre virkningsgrad

  • Veil. pris: kr 2.495,00
  • Nå kun: kr 2.000,00
  • (ink. mva)
Ny type overbygg som er impregnert.
NY OG FORBEDRET MODELL

 
Hvorfor et varmepumpehus?
Varmepumper må tåle alt slags vær og store temperaturvariasjoner. Dette medfører store belastninger og unødig slitasje på varmepumpens utedel. Det kan derfor med fordel monteres ett beskyttende hus over varmepumpen, uten at dette reduserer varmepumpens evne til å oppta energi fra luften.
Økt effekt!
Et varmepumpehus vil gi deg som eier av en varmepumpe en effektøkning på ditt anlegg. Dette oppnåes ved at pumpen blir skjermet og får mer stabile forhold å jobbe under. Våre varmepumpehus er utformet slik at luften strømmer fritt rundt utedelen, men likevel gir konstruksjonen en"lun" plass for varmepumpen.
Mindre vedlikehold!
Overbyggets utforming gir også mindre vedlikehold og lengre serviceintervaller. Dette ved at sjalusiene på fronten og på sidene hindrer løv, gress og lignende å samle seg opp på utedelens register. Noe som også kan medføre effekttap.
Penere fasade!
Ved montering av overbygget gir du også boligen din en"ansiktsløftning". Det blir lettere å gjøre varmepumpen til en del av fasaden. Det vil også oppnåes meget god støydemping etter montering.
Solid håndverk!
Over byggene er laget av materialer som er ferdig grunnet til maling. Dette gir en lang levetid. Overbygget kan lett males i husets farger. Montering utføres på en meget enkel og effektiv måte, som letter vedlikehold og service av varmepumpen.