Produkter

Multimedia og Artikler

Varmepumpe: Nedsatt pris

Publisert 23.02.2010 17:36

Det meldes om tidenes høyeste strømprisen denne uken og vi på OK Elektriske AS - www.okelektriske.no syntes dette er helt hinsides. Vi klemmer derfor til å skrur ned prisen på våre varmepumper slik at vi kan være med å bidra til en bedre strømregning.
tnList_-501243197_1_0_Big.jpg
Nedsatt pris på populære Panasonic-Varmepumper
Vi har nå satt ned prisene på våre mest populære modeller fra Panasonic og skal gjøre vårt ytterste for å følge med prisnedsetting på våre andre merker. Kjøp våre mest populære Panasonic-varmepumper i dag! - Til nedsatt pris-

Besøk vår butikk i Krokstadelva i dag eller klikk deg inn på våre produkter i nettbutikken.
Er det noe du lurer på må du ikke nøle med å kontakte oss. Kontaktskjema finner du her.
Bilde av cresco_kort
Betalingsutsettelse
Husk at vi kan tilby inntil 9 mnd. rentefri* betalingsutsettelse via Cresco-handlekonto. Dette betyr at du kan betale med feriepengene dine. (Merk; Crescoavtale krever kreditgodkjenning og kan gjøres hos oss) LES MER HER.


Autorisert installatør
OK Elektriske AS har flere faglærte montører med lang og bred erfaring og husk at vi har 10-års(!) garanti på alle våre standardmonteringer. Vi har også meget gode priser og oppfølging på våre serviceavtaler.
OK Elektriske AS er medlemsbedrift i Bedriftsforbundet , NOVAP (Norges varmepumpeforening) og er godkjent forhandler fra begge hovedimportørene av Panasonic varmepumper (Bauer-Energi og EcoConsult). Alt dette for din trygghet.
Hos oss får du kun godkjente varmepumper med fullgaranti og disse er selvsagt beregnet for nordiske forhold!
Ingen "svenskepumper" !

Bestill varmepumpe hjem på døren
Ønsker du å bruke noen andre til monteringen eller bor på en helt annen kant av landet? Javel.Da kan du bestille produktet i vår webshop og få det tilsendt slik at du kan ordne resten selv.


Vi ser frem til å hjelpe deg med installasjon av din varmepumpe.
MERK: Vi fører og installerer også luft/vann-anlegg.

MVH
OK Elektriske AS
www.okelektriske.no