Produkter

Multimedia og Artikler

Haier varmepumper hos OK

Publisert 28.02.2012 19:52
  OK Elektriske AS kan med glede presentere et samarbeid med 
HS Salg AS -Offisiell distributør av Haier varmepumper.

Med Haier varmepumpe f�r du mye for pengene   Garanti  Verkt�y  Baby 

OK Elektriske AS er aller mest opptatt av sluttbrukeren og hvem er egentlig det? Det er DEG!
Vi har levert varmepumper i takt med den teknologiske utviklingen i 10 år, og når en leverandør kommer med slike produkter, og ikke minst betingelser...Ja.Da vil vi være med.

 
Om Haier:

Haier er en av verdens største produsenter av brun- og hvitevarer, og produserer ca. 15 millioner varmepumper i året! Haier er nr. 1 i USA. Med en slik gigant i ryggen er vi trygge på produktet og er stolte av å kunne lansere en topp moderne varmepumpe spesiallaget for det norske markedet.

På grunn av direkte import, liten administrasjon, og ingen overprising kan vi tilby markedet et kvalitetsprodukt til uslåelig pris. Vi tror at markedet er klar for en utfordrer!
Vår filosofi er enkel: Blant de beste produktene på markedet, best på pris i sine klasser, ekstremt god service i alle ledd og lang garantitid på hele 7 år. Har du lyst til å bli med på laget eller bestille varmepumpe av oss, så ta kontakt!

Haier Group har er arbeidsgiver for over 50 000 mennesker på sine 16 fabrikkparker rundt om i verden. Haier Group er nest størst i verden i produksjon av brun og – hvitvarer, og har globalt over 58 000 forhandlere. 

Haier Group står for nyskapning, kvalitet og ypperlig design. Haier Group har mottatt en rekke globalt anerkjente priser som følge av sin produktutvikling og nyskapning. 

Haier Group sine innovative produkter topper statistikkene på energibesparing, og fått bestselgerpriser i en rekke land. 

Les mer på www.haier.no 



NULLTOLERANSE PÅ FEIL7 ÅRS GARANTI