Produkter

Multimedia og Artikler

Endringer i Enovas tilskuddsordning

Publisert 19.04.2013 16:28

 Pressemelding fra NOVAP til forhandlere og serviceteknikere

Enova vil fra og med uke 20 (13.mai.2013) avslutte tilbudet om støtte til luft/vann og vann/vann varmepumper for nye boliger og til pelletskaminer gjennom tilskuddsordningen for husholdningene. Søknader registrert før uke 20 vil bli behandlet på vanlig måte.

Dette betyr at fra 13. mai vil husholdningene ikke lengre kunne få tilskudd på 10 000 kroner for å installere en luft/vann eller vann/vann varmepumpe når de bygger et nytt hus. De som har søkt før 13. mai vil ha et tilsagn de må benytte innen 15. måneder fra tilsagnsdato.

Dette betyr at hvis dere har kunder som bygger nytt hus og vurderer varmepumpe, er det viktig at de søker om tilsagn før den 13. mai. En privathusholdning velger selv om de vil benytte tilsagnet de får fra Enova innenfor de 15. månedene tilsagnet gjelder for.

Enova er nå inne i en prosess hvor de også vil gjøre andre endringer når det gjelder støtte både til husholdninger og i forhold til større bygg. Enova er med som sponsor og utstiller på Varmepumpekonferansen 2013, og vil også holde et innlegg på konferansen. Dere som er påmeldt til konferansen vil ha mulighet til å treffe Enova og få oppdatert informasjon rundt deres støtteprogrammer og deres planer fremover. Det er fortsatt noen ledige plasser på konferansen for de som ennå ikke er påmeldt. 

--
Med vennlig hilsen


Bård Baardsen
Norsk Varmepumpeforening
Fridtjof Nansensv. 19
0369 Oslo
Tlf 22805030, Faks 22805031