Produkter

Multimedia og Artikler

Endelig Topokart med eiendomsgrenser

Publisert 19.02.2010 11:26

Etter en rekke henvendelser fra våre kunder har vi endelig klart å fremskaffe Garmins Topografiske eiendomskart for GPS!
Bestillingene kan du allerede foreta på e-post til oss på post@okelektriske.no . Produktet vil også bli tilgjengelig for direktekjøp på våre websider: www.okelektriske.no i løpet av kort tid. Kontak oss ved spørsmål eller annet.
Fra ca.midten av mars 2010 kan vi levere disse kartene. De vil som alle andre kart av samme slag leveres på minnebrikker klar til å settes inn i håndholdte GPS-Enheter. Prisen er foreløpig ikke fastsatt men det forventes en utsalgspris på under kr.850,- pr.stk.

        Bilde                                                 Image of 598266_107_128
 

Nå lanseres Eiendomskart som kan benyttes sammen med Garmins Topografiske kartserier;
Topo Pro, Topo Adventure og andre kommende kartserier


Kjenn dine egne grenser

Nå kan jegere finne og følge jaktområder, hus- og hytteeiere kan finne og utforske sine eiendomsgrenser, og de som er på ”tomtejakt” kan finne eieren via eiendomsinformasjon. I tillegg kan forvaltere, meglere, jord/skogbrukere, montører og andre som jobber med eiendomsinformasjon profesjonelt enkelt få tilgang til, og bruke eiendomsinformasjon ute i felt.

Fersk og fleksibel

 

Topo Eiendom er laget slik at det legger seg som et tilleggskart oppå de topografiske kartene, og man kan sku av/på eiendomsinformasjon og grenser ved behov. Noen av fordelene ved å skille eiendomskartet fra det topografiske bakgrunnskartet, er at man kan oppdatere eiendomsdata uanhengig av topo-kartet, siden eiendomsinformasjon i større grad er ”ferskvare”. Dette gir også valgfrihet for de som ønsker eiendomsinformasjon, som kan kjøpe dette separat og benytte sammen med topo-kart man allerede har kjøpt, og man må ikke betale dobbelt opp for nytt topo-kart.

Topo Eiendom leveres med eiendomsgrenser, eiendomsflater for karttips og eiendomspunkter for søk og tekst i kartet.

- Topo Eiendom følger samme kartinndeling som Topo Pro og Topo Adventure, hvor Norge er delt i 20 områder. Hvert område inneholder mellom 10-50 kommuner.

”Plug-and-go”
Topo Eiendom leveres på SD/Micro-SD kort, klar til bruk og kan settes direkte i håndholdte Garmin GPS modeller med kartfunksjonalitet. 

Bilde av Topo
 











Fakta: Topo Eiendom
 

Eiendommer fra det offisielle Norske Eiendomsregisteret (ref. Matrikkelen / FKB-DEK / GAB)

 

Eiendomsflater (karttips)

 

Eiendomspunkter (søkbare; kommunenr/gårdsnr/bruksnr) eks. 0220/50/105

 

Eiendomspunkter (tekst; gårdsnr/bruksnr) eks. 50/105

 

 

Eiendomsgrenser

NB! Beregnet som tilleggskart for Garmin Topografisk kart (Topo Pro / Topo Adventure) + nye kartserier