Produkter

Derfor bør du ha varmepumpehus!

Publisert 08.02.2017 12:09

Varmepumper må tåle all slags vær, og store temperaturvariasjoner. Dette medfører stor belastning og unødvendig slitasje på varmepumpens utedel. Det kan derfor være lurt å montere en beskyttelse på utedelen, uten at dette reduserer varmepumpens evne til å oppta energi fra luften.

Varmepumpehusene du får fra oss er ferdig impregnerte (gunnet), og klare til maling - kan enkelt males i husets farger.
Direktelink til hvor du kan bestille varmepumpehus her: www.okelektriske.no/oppvarming-varmepumpe-klima/varmepumpe/tilbehor-ekstra/overbygg-utedel-impregnert

Før 2295kr - Nå kun 1595kr!

varmepumpehus impregnert okelektriske hus varmepum

Øk effekten på din varmepumpe!

Den økte effekten oppnår du ved at pumpen blir skjermet, og får stabile forhold å jobbe under. Våre varmepumpehus er utformet slik at luften strømmer fritt rundt utedelen, men likevel gir konstruksjonen en "lun" plass for varmepumpen.

Mindre vedlikehold!

Overbyggets utforming gir også mindre vedlikehold og lengre serviceintervaller. Dette ved at sjalusiene på fronten og på sidene hundrer løv, gress o.l. å samle seg opp på utedelens register - noe som kan medføre effekttap.

Penere fasade!
Ved montering av overbygget gir du også boligen din er "ansiktsløftning". Dette blir lettere å gjøre varmepumpen til en del av fasaden. Du vil også oppnå meget god støydemping etter montering.

Solid håndtverk!
Overbyddene er laget av materialer som er ferdig grunnet til maling. Dette gir en lang levetid. Overbygget kan lett males i husets farger. Montering utføres på en meget enkel og effektiv måte, som letter vedlikehold og service av varmepumpen.