Produkter

Multimedia og Artikler

noProduktnummer: Behasp.plugg-1

Beha - Spareplugg

for ovner type P & L

  • Veil. pris: kr 499,00
  • Nå kun: kr 389,00
  • (ink. mva)

Tilleggsmodul for Behavarmepanel og varmelister med 3 programmer for strømsparing. Denne programmerbare modulen for automatisk senking av romtemperaturen med 5°C sparer strømutgifter så det monner. Senkningen vil alltid skje ut fra den temperaturen som termostaten er innstilt på.

 

Det viktigste programmet er nattsenkingsprogrammet som senker temperaturen med 5°C i 7 timer. 7 timer temperatursenkning egner seg glimrende til senkning av temperaturen i rommet om natten når du sover, eller rommet ikke benyttes. Innstillingen er aktiv 7 dager i uken.
5-timers programmet brukes til å senke romtemperaturen med 5°C når rommet er tomt på dagtid. Egner seg godt når du er på jobb eller skole. Programmet er aktivt i 5 av ukens dager.

15-timers programmet brukes for å senke romtemperaturen med 5°C i 15 timer fortløpende, f.eks. fra kl. 23 til 14 neste dag. I rom der man ikke oppholder seg på dagtid i løpet av uken som for eksempel stue, barnerom og soverom, kan det lønne seg å benytte dette programmet. Programmet er aktivt i 5 av ukens dager og kan kombineres med 7 timers-programmet.
Spareprogrammene kan overstyres ved å trykke på PAUSE-knappen. Senkefunksjonen vil da bli kansellert inntil det trykkes på PAUSE-knappen en gang til. Programmene vil automatisk gå tilbake til opprinnelig innstilling. En aktivert innstilling indikeres ved at funksjonens lysdiode blinker. Elektronikken har innebygget én times gangreserve ved strømbrudd.